Добре дошли в нашия магазин
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
BG
Вашият Надежден Партньор // 0876 290 990 // 0899 333 363

ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

Начало Статии

Статии

КОГА ДА ВЗЕМЕТЕ ЗАХРАНВАЩ АДАПТЕР В ЮЖНА АМЕРИКА

КОГА ДА ВЗЕМЕТЕ ЗАХРАНВАЩ АДАПТЕР В ЮЖНА АМЕРИКА

Основната цел на европейския адаптер за захранване е да позволи на вашите американски уреди да се поберат в различно оформените контакти, използвани в цяла Европа. Повечето от тях няма да конвертират 220V електроенергия, доставена в Европа, на 110V мощност, използвана от американските уреди. За да предотвратите повреда, опаковайте устройства с двойно напрежение или инвестирайте в преобразувател на напрежение. Освен това, имайте предвид, че стандартните европейски адаптери няма да работят в страни като Италия, Швейцария или Обединеното кралство. В тази статия разглеждаме най-добрите варианти за всякакъв вид европейски пътувания

Прочети още →
СВЕТЛИННИ ИЗТОЧНИЦИ

СВЕТЛИННИ ИЗТОЧНИЦИ

Основни типове светлинни източници

  • За целите на декоративното и рекламното осветление могат да се използват почти всички типове светлинни източници;

  • Нажежаеми лампи (НЛ) – обикновени, рефлекторни, с посребрен връх на колбата, нисковолтови обикновени и халогенни НЛ, халогенни НЛ с цилиндрична форма, НЛ тип „PAR”;

  • Разрядни лампи – луминисцентни лампи (ЛЛ), компактни ЛЛ, студенокатодни лампи, живачни лампи високо налягане , металхалогенни лампи, натриеви лампи високо налягане, натриеви лампи ниско налягане, ксенонови лампи;

  • Светодиоди и светодиодни модули;

Прочети още →
Цветната температура на светлината

Цветната температура на светлината

От „Цветовата температура” зависи цветът на светлината излъчвана от светлинния източник.

Идеята за „Цветовата температура” произлиза от лорд Келвин през 19-ти век и е свързана с абсолютната нула. Това е температурата, от която нищо не може да бъде по "студено".

Цветната температура може да се разбере по-лесно като „настроение“ на светлината. Топлата мека светлина на лагерния огън или излъчваната от свещта светлина, пробужда друго настроение в сравнение със светлината на обедното слънце, пълнолунието или флуоресцентната тръба.

Прочети още →
ФОТО РЕЛЕ - ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА И КАКВИ СА ПРЕДИМСТВАТА МУ?

ФОТО РЕЛЕ - ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА И КАКВИ СА ПРЕДИМСТВАТА МУ?

Фотодатчиците на  http://proton-ms.com/category/220/senzori-datchitsi.html служат за автоматично включване на външно осветление при намалена осветеност на околната среда. Те могат да бъдат интегрирани в самото осветително тяло или да бъдат разположени в близост до него.

 

Прочети още →
КАК РАБОТИ СОЛАРНОТО ОСВЕТЛЕНИЕ?

КАК РАБОТИ СОЛАРНОТО ОСВЕТЛЕНИЕ?

Не е трудно да се разбере защо соларното осветление за градина е  толкова популярно. Разбира се, че е страхотно да не плащате за електричество, но по-важно за повечето хора е фактът, че не е необходимо да има окабеляване. Изваждате осветителя от кутията и го слагате до пътеката или в градината си и сте готови. Тъй като повечето соларни осветители имат вграден сензор за тъмнина, дори не е нужно да мислите за включването и изключването им.

Прочети още →
 Съвети за по-дълъг живот на батериите

Съвети за по-дълъг живот на батериите

 

Съвети за по-дълъг живот на батериите

Прочети още →
Страница 1 от 1
«1»

 


 Уважаеми Клиенти, моля да имате предвид, че всички изображения на нашия сайт са илюстративни. Те могат да се различават от действителния изглед на продукта без това да променя неговите технически характеристики по някакъв начин.

 Фирма Протон не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас своевременно!


 

ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

НОВИ ПРОДУКТИ

НАЙ-ПРОДАВАНИ ПРОДУКТИ