Валута
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
Език
Меню
Профил
Език

КАТЕГОРИИ

Начало ФОРМУЛЯР ЗА ПРЕДЯВЯВАНЕ НА РЕКЛАМАЦИЯ

ФОРМУЛЯР ЗА ПРЕДЯВЯВАНЕ НА РЕКЛАМАЦИЯ

Какво трябва да знаете преди да отправите своята рекламация?

  1. За избягване на често допускани грешки при заявяване на рекламации, моля използвайте нашите УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПРОДУКТ. Той ще Ви помогне бързо и безпроблемно да организирате своята рекламация.
  2. За казуси, които не изискват предявяване на рекламация се свържете с наш служител от отдел рекламации на телефон 0876 290 990 и ще бъдете посъветван как да постъпите.
ОТКАЗ НА РЕКЛАМАЦИЯ
  • Рекламации на стоки повредени при транспорт, без предоставен констативен протокол съставен от представител на куриерската фирма се отказват.

Моля ползвайте този формуляр, за да поискате рекламация на даден продукт.

! Транспортните разходи за получаването и изпращането на продукти, попадащи под условието за гаранция на продукта са за сметка на купувача. Отстраняването на дефекта, ако е фабричен или попада под друго допустимо условие на гаранцията е за сметка на продавача. Във всички останали случай клиента заплаща стойността на ремонта. 

  • Прилагането на касов бон и фактура (ако е издадена на ЮЛ) е задължително, за да може вашата рекламация да бъде обработена.

 

Разпечатайте и приложете към пратката си попълнен формуляр за рекламация:  /userfiles/editor/file/protoko-vrashtane-stoka.docx 
Полетата с * са задължителни.
Код за сигурност

НОВИ ПРОДУКТИ

НАЙ-ПРОДАВАНИ ПРОДУКТИ