Валута
BGN
 • USD
 • EUR
 • BGN
Език
Меню
Профил
Език

КАТЕГОРИИ

Начало ФОРМУЛЯР ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА

ФОРМУЛЯР ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА

Добре е да знаете…

 1. Може да упражните право на отказ от поръчка само за стока закупена онлайн и не по-късно от 14 дни от датата на получаване.

 2. Непременно посочете във формуляра № на поръчката си, а при изпращане на стоката приложете оригинал от касов бон, стокова разписка, документ от Куриер за плащане Пощенски Паричен Превод или фактура.

 3. МОЛЯ , имайте Предвид - Протон-ВМ НЕ възстановява стойността на продукти, който са били използвани или не са върнати до нашия адрес в гр. София, ул. Георги Минчев 11-13 в оригинална опаковка, БЕЗ Касова Бележка (Касовата бележка се връща с поръчката, не се приема касова бележка изпратена по Вайбър, Мейл, и т.н.) и без попълнен Формуляр за Връщане на Продукт!

  Не изпращайте стоките с транспортни компании, които ще искат от нас наложен платеж. В такъв случай пратката няма да бъде приета.

 4. Разходите по изпращането, връщането и доставка на продукта се поемат от купувача.

 5. Ако са установени следи от използването на стоката, върнатата стока няма да бъде приета и ще бъде изпратена обратно на купувача, като разходите ще бъдат за сметка на купувача или стойността и ще бъде преоценена в зависимост от естеството на следите от експлоатация, но не по малко от 10% от стойността и.

 6. Разпечатайте и приложете към пратката си попълнен формуляр за рекламация:  /userfiles/editor/file/protoko-vrashtane-stoka.docx 

ВНИМАНИЕ!

 • На връщане подлежи стока, която е с ненарушен търговски вид и в оригинална опаковка. Научи повече тук.
 • Стока, закупена на място от магазин ПРОТОН (гр.София, ул. Георги Минчев 11-13), не подлежи на връщане.
 • Транспортните разходи за връщане на продукт/и са за сметка на клиента. Формирането на таксата зависи от избрания от Вас метод/фирма.
Полетата с * са задължителни.
Код за сигурност

НОВИ ПРОДУКТИ

НАЙ-ПРОДАВАНИ ПРОДУКТИ