Добре дошли в нашия магазин
BGN
 • USD
 • EUR
 • BGN
BG
Вашият Надежден Партньор // 0876 290 990 // 0899 333 363

ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

Начало ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА

ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА

Добре е да знаете…

 1. Може да упражните право на отказ от поръчка само за стока закупена онлайн и не по-късно от 14 дни от датата на получаване.

 2. Непременно посочете във формуляра № на поръчката си, а при изпращане на стоката приложете оригинал от касов бон, стокова разписка, документ от Куриер за плащане Пощенски Паричен Превод или фактура.

 3. МОЛЯ , имайте Предвид - Протон-ВМ НЕ възстановява стойността на продукти, който са били използвани или не са върнати до нашия адрес в гр. София, ул. Георги Минчев 11-13 в оригинална опаковка, БЕЗ Касова Бележка (Касовата бележка се връща с поръчката, не се приема касова бележка изпратена по Вайбър, Мейл, и т.н.) и без попълнен Формуляр за Връщане на Продукт!

  Не изпращайте стоките с транспортни компании, които ще искат от нас наложен платеж. В такъв случай пратката няма да бъде приета.

 4. Разходите по изпращането, връщането и доставка на продукта се поемат от купувача.

 5. Ако са установени следи от използването на стоката, върнатата стока няма да бъде приета и ще бъде изпратена обратно на купувача, като разходите ще бъдат за сметка на купувача или стойността и ще бъде преоценена в зависимост от естеството на следите от експлоатация, но не по малко от 10% от стойността и.

 6. Разпечатайте и приложете към пратката си попълнен формуляр за рекламация:  /userfiles/editor/file/protoko-vrashtane-stoka.docx 

ВНИМАНИЕ!

 • На връщане подлежи стока, която е с ненарушен търговски вид и в оригинална опаковка. Научи повече тук.
 • Стока, закупена на място от магазин ПРОТОН (гр.София, ул. Георги Минчев 11-13), не подлежи на връщане.
 • Транспортните разходи за връщане на продукт/и са за сметка на клиента. Формирането на таксата зависи от избрания от Вас метод/фирма.
Полетата с * са задължителни.
Код за сигурност

 


 Уважаеми Клиенти, моля да имате предвид, че всички изображения на нашия сайт са илюстративни. Те могат да се различават от действителния изглед на продукта без това да променя неговите технически характеристики по някакъв начин.

 Фирма Протон не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас своевременно!


 

ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

НОВИ ПРОДУКТИ

НАЙ-ПРОДАВАНИ ПРОДУКТИ