Добре дошли в нашия магазин
BGN
  • USD
  • EUR
  • BGN
BG
Вашият Надежден Партньор // 0876 290 990 // 0885 340 034

НАМАЛЕНИЕ

ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

Вижте всички статии

ФОТО РЕЛЕ - ЗА КАКВО СЕ ИЗПОЛЗВА И КАКВИ СА ПРЕДИМСТВАТА МУ?

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

Фотодатчиците на  http://proton-ms.com/category/220/senzori-datchitsi.html служат за автоматично включване на външно осветление при намалена осветеност на околната среда. Те могат да бъдат интегрирани в самото осветително тяло или да бъдат разположени в близост до него.

Фотоклетките са просто резистори, които имат светлинно зависима съпротива. Фоточувствителните пластини се монтират отпред на резистора и като повече или по-малко светлина удари тези пластини, стойността на съпротивлението на фотоклетката се променя. Продуктът се включва и изключва автоматично, в зависимост от околната светлина. Температурата и влажността на околната среда не могат да му повлияят.


Често тези фотоелектрически превключватели се използват за контрол и включване на уличното осветление в градовете или осветяването на паркове, пристанища, гари, общите части на летища, складови площи, но също така фасади на еднофамилни домове и вили, автоматично включване осветлението на витрини и др.

Можете да разгледате тук: http://proton-ms.com/category/220/senzori-datchitsi.html

Остави мнение/коментар

Код за сигурност
    Все още няма коментари
 Уважаеми Клиенти, моля да имате предвид, че всички изображения на нашия сайт са илюстративни. Те могат да се различават от действителния изглед на продукта без това да променя неговите технически характеристики по някакъв начин.

 Протон-МС не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас своевременно!

 

ИЗБРАНИ ПРОДУКТИ

НОВИ ПРОДУКТИ

НАЙ-ПРОДАВАНИ ПРОДУКТИ

НАМАЛЕНИЕ